Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Protected: Draft of 2011 Curricula

There is no excerpt because this is a protected post.

HELLO BR0…

.:Assalamu’alaikum Pinarak dhumatheng  mrikitiew. Monggo nge-blog lan ngeto’ke uneg2 panjengengen ing blog.ugm.ac.id . Panjenengan saged miguna’ke fasilitas punika ananging kedah tanggung-jawab. Panjenengan ugo kedah gadhah akun email ugm. Menawi dereng wonten, langsung kemawon tindhak dhumatheng TKP (PPTIK) lan nyuwun akun email. Ampun kesupen mbeto KTM, amargi ATM mboten berlaku, nopo malih KTP.. Mboten sah nyobo-nyobo […]